+60184635525 (Topix Technology) topixtechnology@gmail.com

BELI SET KOMPUTER TERPAKAI SERENDAH RM399

Pada tahun 2019 ini, masih wujud lagi ke komputer yang dijual pada harga yang termurah dan terbaik ?

Ya, memang komputer murah masih lagi wujud dan ianya boleh didapati di Kedai Topix Technology bertempat di Subang Perdana Shah ALam, dijual dengan harga RM399 sahaja.

Percaya atau tidak ?

PC murah RM399 ini adalah pakej lengkap didatangkan dengan skrin monitor,cpu,keyboard,mouse dan cable. Jadi, anda tidak perlu membazir wang anda untuk membelinya secara berasingan. Pakej ini juga sudah dipasang (install) sistem operasi Windows 7, Microsoft Office 2013 dan software asas yang lain seperti google dan pdf. Boleh terus pasang dan guna. Sekali lagi anda sudah jimat hampir RM50 ke RM100 untuk pemasangan software jika dipasang secara berasingan.

SIAPAKAH GOLONGAN YANG MEMERLUKAN SET PC MAMPU MILIK INI ?

  • Pelajar sekolah rendan dan menengah
  • "Starter Pack" ekonomi untuk syarikat memulakan perniagaan
  • Makmal komputer sekolah bagi tujuan pembelajaran ICT
  • Kegunaan kerja pejabat seperti kerani,bank dan jurujual.
  • Pedagang forex,saham, dan lain-lain.

ADAKAH SPESIFIKASI MURAH INI RELEVAN PADA ZAMAN SEKARANG ?

Ya, masih relevan dan sesuai lagi untuk kegunaan masa kini. Jadi anda tak perlu risau kerana spec ini mengunakan system operasi Windows 7 dan ianya menyokong hampir kesemua jenis perisian (software) dan compatible untuk digunakan di masa hadapan. 

Jadi, jom beli komputer terpakai dengan harga yang mampu milik dan sangat berpatutan di Kedai komputer murah di Topix Technology. Untuk response pantas, hubungi kami di talian 018-2954525

TEMUI KAMI DISINI