+60184635525 (Topix Technology) topixtechnology@gmail.com

Motherboard Repair

Water Damage

SmartPhone anda ROSAK?

Anda tak tahu nak hantar dimana?? Risau hantar ditempat lain dikenakan harga yang tidak masuk akal. Anda risau sparepart anda akan ditukar tanpa anda ketahuinya?

Kini, anda tidak perlu risau kerana pihak kami jujur dan mampu menyelesaikan masalah anda sepantas 15 minit sahaja

Membaiki Smartphone

Di Topix Technology, kami ada menyediakan perkhidmatan repair smarphone anda sepantas 15 minit. Kami juga mempunyai technician yang pakar dan berpengalaman.

Menjual Smartphone

Di Topix , kami ada menyediakan perkhidmatan menjual telefon pintar yang terbaru dari jenama baru seperti Huawei , Xiaomi , Vivo , Redmi dan lain-lain.

Pendaftaran Telco

Di kedai kami , kami menyediakan perkhidmatan pendaftaran telco yakni simcard one XOX. Anda boleh dapatkan simcard ini yang penuh dengan manfaat hanya di Topix Technology

Menjual Aksesori

Di kedai kami , terdapat pelbagai aksesori telefon pintar yang boleh dibeli dengan harga amat berpatutan. Antaranya ialah USB cable , charger adapter , powerbank , wireless powerbank , bluetotth speaker dan lain lain lagi.

MENGAPA PERLU MEMILIH KAMI?

  1. Kerja cepat dan pantas selama 15 minit.
  2. Technician yang cekap dan berpengalaman.
  3. Alat gantian yang berkualiti.
  4. Harga Berpatutan.
  5. Team kami yang jujur dan tidak sembunyikan hidden cost.

Hanya di Topix Technology , your technology solution. Untuk sebarang pertanyaan atau permasalahan tentang telefon pintar anda , boleh click butang whatsapp untuk team kami membantu anda.