+60184635525 (Topix Technology) topixtechnology@gmail.com

LAPTOP SLOW? MOTHERBOARD ROSAK?
TAK BOLEH ON? KIPAS BERHABUK?

Pakar menyelesaikan masalah Laptop dan Desktop dengan harga mampu milik (Subang | Kota Damansara | Klang | Shah Alam dan lain-lain tempat)

Assalamualaikum & Salam sejahtera….

Jika anda mengalami masalah pada PC | Laptop seperti gambar di atas atau – slow, hang, kena virus dan sebagainya.
Jangan risau kami menyediakan perkhidmatan untuk menyelesaikan masalah – masalah tersebut dengan charge yang murah dan berpatutan.

Perkhidmatan yang disediakan adalah seperti berikut:

1. Format + driver + basic software (Jaminan 1bulan) – Rm 50

2. Format + Backup Data + Service (Jaminan 1 bulan) –  Rm 150

3. Format + Backup Data + Desired software – Rm 90 

 

KENAPA PILIH KAMI SEBAGAI PILIHAN UTAMA?

Diagnose Kerosakan Percuma

Hantar sahaja laptop dan desktop anda yang mempunyai masalah ke Topix Technology. Technician kami akan diagnose secara percuma.

Technician Berpengalaman

Technician kami berpengalaman dalam bidang troubleshoot laptop lebih daripada enam tahun. Anda tidak perlu khuatir dan serahkan sahaja kepada technician kami yang berpengalaman untuk selesaikan masalah laptop / desktop anda.

Harga Murah dan Berpatutan

Harga servis di Topix Technology amatlah berpatutan dan kualiti 100% terjamin. Anda tidak perlu menghantar jauh-jauh dan Topix Technology ada untuk anda. Kerana kami dikenali sebagai #KitaKawan #100% Bumiputera.

100% Money Guarantee

100% pihak topix technology memberi kepuasan hati anda semua. Segala permasalahan akan kami selesaikan secara professional. 

Alat Gantian Original

Topix Technology mengambil alat gantian laptop / desktop dari supplier yang berdaftar dan selamat digunakan dan anda tidak perlu pening kepala mencari alata gantian anda. Serahkan kepada Topix Technology.

You Broke I Fix It

Anda rosakkan laptop , anda hantar sahaja ke Topix Technology. Usah pening kepala dan serahkan kepada technician kami yang berpengalaman.

Jaminan

Setiap perkhidmatan / service dilakukan di Topix Technology anda diberi jaminan. Jika selepas repair mempunyai masalah , anda hantar sahaja dan tidak dikenakan apa-apa caj tambahan. 

Team Jujur

Kami memberikan maklumat berkaitan laptop / desktop dengan betul dan tiada melibatkan harga tersembunyi. Team kami team yang jujur dari bumiputera untuk bumiputera #KitaKawan

Rating Tinggi

Kami mendapat rating yang tinggi sama ada di facebook mahupun di google. Ini adalah sokongan yang tak putus-putus dari pelanggan Topix Technology.

PERKHIDMATAN LAIN KAMI SEDIAKAN

– Upgrade PC | Laptop

– LED / LCD Screen Laptop Pecah | Problem

– WIFI Problem

– Harddisk Problem

– Keyboard Problem

– Laptop tak boleh on | tak ada Display

– Recovery Data

– Power Jack Problem

– Charger Original

– Battery Replacement

– Motherboard Shot

– Major Shot

– Minor Shot

– Hinge Repair

– Processor Shot

– Network Card Shot

– Ram upgrade / replacement

– Graphic Card rosak

TESTIMONI PELANGGAN

Jadi tunggu apa lagi , tak perlu fikir panjang-panjang nak hantar di mana laptop / desktop anda. Hantar sahaja di Topix Technology kerana kami dikenali sebagai “Your Technology Solution” untuk setiap permasalahan laptop dan desktop anda. Hal ini kerana kami mempunyai technician yang expert dan berpengalaman dalam bidang repair dan troubleshoot laptop dan desktop anda. Anda boleh click butang Whatsapp yang disediakan untuk menanyai apa-apa masalah anda.