+60184635525 (Topix Technology) topixtechnology@gmail.com
Topix Technology Sdn Bhd ialah syarikat persendirian dalam Teknologi Maklumat dan Komunikasi. Syarikat ini terletak di Subang Perdana, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan. Syarikat ini tertumpu kepada penjualan laptop dan desktop refurbished serta membaik pulih pelbagai jenis masalah laptop dan jugak desktop. Syarikat ini mendapat rating yang tinggi sama ada di facebook mahupun google dari segi penjualan , layanan yang mesra , barang yang berkualiti tinggi , staff yang mesra pelanggan dan lain-lain lagi.

PELANGGAN KAMI

Our Partnership

Servis Yang Kami Sediakan

Menjual Laptop
Dan Desktop

Kami ada menyediakan service menjual laptop dan desktop refurbished dengan harga yang patut dari harga rm 399. Semua dalam keadaan 9/10 dan berkualiti tinggi.

Membaik Pulih Laptop
Desktop

Kami juga menyediakan perkhidmatan membaik pulih laptop dan desktop anda tidak kurang daripada 24 jam dengan harga yang amat berpatutan. Masalah laptop termasuk format & backup , troubleshoot software and hardware , alat gantian yang original dan semestinya 100% money back guarentee.

On-time Delivery

Pihak Topix Technology membuat servis penghantaran dan pemasangan percuma hingga ke rumah atau pejabat anda. Kami akan memastikan barang yang dihantar dalam kedaaan baik serta secara terus menerus boleh plug and play.

On-Site Servis

Kami ada menyediakan servis onsite bermakna kami datang ke rumah atau pejabat anda untuk menyelesaikan masalah software atau hardware di komputer peribadi anda. Ini boleh menjimatkan masa dan tenaga  anda untuk datang ke kedai.

Printer

Pihak kami juga ada menjual printer dari harga kilang. Harga dari Rm 250 ke atas. Printer bukan dari refurbished ataupon secondhand , semuanya dari kilang dan kualiti amatlah tinggi.

Pc Gaming

Kami juga ada menyediakan perkhidmatan custom pc gaming anda serta menjual pc gaming refurbished dengan harga yang amat berpatutan dan berkualiti tinggi. Anda boleh mendapatkannya hanya di Topix Technology Sdn Bhd.

Membaikpulih smartphone dan
Menjual Sparepart smartphone

                  Topix Technology bukan setakat menjual ataupon                     membaik pulih laptop anda , akan tetapi kami                          ada menyediakan perkhidmatan membaikpulih                         smartphone dari jenis semua model dan juga                             menjual sparepartnya smartphone.