+60184635525 (Topix Technology) topixtechnology@gmail.com

Topix Technology

Kami menjual komputer dan laptop refurbished. Kami juga menyediakan perkhidmatan membaiki dan format laptop. Datanglah ke kedai komputer kami di Subang Shah Alam, Selangor, Malaysia.

Murah

Mampu milik bergantung kepada bajet yang anda inginkan.

R

Jaminan

Waranti 1 hingga 3 bulan bergantung pada jenis produk.

Servis Percuma

Percuma Penghantaran & Pemasangan terus ke tempat anda.

Topix Technology merupakan kedai komputer yang menawarkan khidmat membaiki dan menjual komputer dan laptop Refurbish di Subang Perdana Shah Alam.

Kami juga yang membekal komputer dan laptop terpakai atau lebih dikenali sebagi REFURBISH yang dipercayai di malaysia. Antara model yang kami ada adalah Dell, HP, Lenovo, dan Toshiba.

Kelebihan komputer dan laptop Refurbish adalah lasak dan tahan lama di samping harga jauh lebih murah berbanding harga baru.

Selain menjual komputer dan laptop berjenama, kami juga banyak membuat pemeriksaan rutin dan penyelenggaran , pembaikan, penggantian komponen-komponen, format windows, menaik taraf sistem, perkakasan dan perisian dan juga aksesori komputer.

Kami juga menawarkan servis penghantaran dan pemasangan percuma untuk komputer dan juga laptop (bergantung pada terma dan syarat). Sekiranya ada sebarang masalah berkaitan komputer dan laptop pasukan sokongan kami akan datang ke tapak(0nsite) samada di rumah mahupun pejabat-pejabat.

Hubungi Kami Sekarang!

Kami akan bantu anda buat pilihan mengikut pada bajet anda.